KUŞKONMAZLI TEPSİ KÖFTE

Bu haber 04 Nisan 2020 - 4:28 'de eklendi ve 11 views kez görüntülendi.

  • 2 parça tavuk göğüs eti
  • 2 dal taze soğan
  • 1 demet maydanoz
  • 2 kırmızı kapya biberi
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • Zerdeçal
  • 10-12 kuşkonmaz
  • Tavuk göğüs etlerini mutfak robotundan geçirip kıyma haline getirin ve geniş bir kaseye alın. İnce kıydığınız taze soğan, maydanoz ve kırmızı biberi ilave edip karıştırın. Zeytinyağını ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırıp yoğurun.
  • Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kıymalı harcı tepsiye yayın. Üzerine sıra sıra kuşkonmazları dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kıymalı harç pişene kadar, yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Fırından alınca dilimleyerek sıcak servis yapın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.