Bilim Kurulu toplanıyor

Son Dakika Haberleri

Kadınbudu köfte nasıl yapılır? Kadınbudu köfte tarifi ve malzemeleri

Bu haber 14 Eylül 2020 - 23:25 'de eklendi ve 2 views kez görüntülendi.

Her akşam farklı lezzetlerin yapıldığı televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışması MasterChef Türkiye’de Kadınbudu köfte damga vurdu. Adından söz edilen Kadınbudu köfte tarifi programı takip edenler tarafından internette araştırılmaya başlandı. Özelikle Kadınbudu köfte yapılışı ve tarifini merak edenler arasına girdi. Peki,Kadınbudu köfte nasıl yapılır? Kadınbudu köfte tarifi ve malzemeleri tüm detayları sizler için derledik…

Kadınbudu köfte tarifi

Kadınbudu köfte tarifi diğer köfte tariflerinden çok daha farklı bir tariftir. Hem tadı açısından hem de yapımı açısından kadınbudu köfte tarifi biraz saha zahmet gerektirir. Ancak size vereceğimiz tariften sonra kadınbudu köfteyi hem lezzetli hem de pratik bir şekilde hazırlayabileceksiniz. Kadınbudu köfte nasıl yapılır sorusunu soruyorsanız işte sizlere kadınbudu köfte tarifi:

Kadınbudu köfte tarifi birçok insanın ismine bakarak dalga geçtiği, tadına baktıktan sonra yemeye doyamadığı köfte tarifidir. Kadınbudu köfte severlere, kadınbudu köfte nasıl yapılır sorusunu soranlara birazdan kadınbudu köfte tarifini tüm detaylarıyla vereceğiz. Kadınbudu köfte tarifi yapmak için sabırsızlananlar, kadınbudu köfte tarifini defalarca yapmalarına rağmen bir türlü tutturamayanlar artık doğru yerdeler.

İşte tüm aşamalarıyla kadınbudu köfte tarifi ve kadınbudu köfte nasıl yapılır sorusunun cevapları…

Kadınbudu köfte tarifi için malzemeler:

– 500 gr kıyma
– 1 orta boy soğan
– 1 çay bardağı pirinç
– 3 yumurta (1 tane köftenin içine 2 tane dışına)
– Karabiber
– Tuz
– Galeta unu
– Sıvı yağ

Kadınbudu köfte nasıl yapılır?

Kadınbudu köfte yapmak ek bir beceri gerektirmez. Size vereceğimiz talimalatları birebir uygularsanız hem kıvamında hem de lezzeti dört dörtlük kadınbudu köfte tarifi hazırlayabilirsiniz.
İşte kadınbudu köfte nasıl yapılır sorusunun cevabı…

1- Soğanları 3 çorba kaşığı zeytinyağında hafifçe kavurun 500 gr kıymamızın yarısını soğanla kavurun.

2- 1 çay bardağı pirinç yıkadıktan sonra haşlıyoruz fazla suyu varsa süzüyoruz ki köfteler lapa olmasın diye…

3- Bir tepsiye haşlanmış pirinci kavrulmuş kıymamızı ve diğer yarısı çiğ olan kıymayı koyun.

4- 1 adet yumurtayı tuz ve karabiberi de ekleyip karıştırın.

5-Son olarak elinizle şekil verip önce galeta ununa bulayıp sonra çırpılmış yumurtaya bula kızgın yağda kızartın.

www.dirilispostasi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.