FIRINDA KETEN TOHUMLU KABAK MÜCVER

Bu haber 04 Nisan 2020 - 4:28 'de eklendi ve 10 views kez görüntülendi.

  • 6 kabak
  • 3 dal taze soğan
  • 5-6 dal dereotu
  • 3-4 dal maydanoz
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta
  • Tuz
  • Karabiber

Üzeri için

  • 2 yemek kaşığı keten tohumu
  • Kabakların kabuklarını soyup rendeleyin. Suyunu sıkıp geniş bir kaseye alın. İnce kıydığınız yeşillikler, un, yumurta, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Karışımı yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Bir spatula yardımıyla üzerini düzleştirin.
  • Üzerine keten tohumu serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 30-35 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.